Eukanuba Adult Medium Breed Weight Control

Eukanuba Adult Medium Breed minden fajta, középtermetű kutyának (10kg - 25 kg és 1-7 éves kor között) ajánlott. A kutya az ember hű társa mindenben.  Ezért is érdemel egy olyan 100%-ban teljes értékű prémium eledelt, mely kifejezetten az ő termetére szabott, és amely segítségével aktív és életteli lesz - minden nap.
A kutya az ember hű társa mindenben.  Természetes, hogy megérdemli, hogy prémium táplálékot kapjon, amely kellő energiával látja el, hogy kihozza magából a legjobbat - minden nap.

 

 3kg 5 299 Ft
5 140 Ft -tól
Elérhetőség: Rendelkezésre áll
Egységár: 1 713 Ft/kg
Hűségpont: 20

15 kg Bruttó : 16 999 Ft
Elérhetőség: Rendelkezésre áll
Egységár: 1 133 Ft/kg
Hűségpont: 60

TermékleírásEukanuba Adult Medium Breed minden fajta, középtermetű kutyának (10kg - 25 kg és 1-7 éves kor között) ajánlott. A kutya az ember hű társa mindenben.  Ezért is érdemel egy olyan 100%-ban teljes értékű prémium eledelt, mely kifejezetten az ő termetére szabott, és amely segítségével aktív és életteli lesz - minden nap.A kutya az ember hű társa mindenben.  Természetes, hogy megérdemli, hogy prémium táplálékot kapjon, amely kellő energiával látja el, hogy kihozza magából a legjobbat - minden nap.Az Eukanuba Adult Food for Medium Breeds táp azzal támogatja kutyája lehető legrendkívülibb teljesítményét, hogy a középtermetű kutyák minden speciális táplálkozási szükségletéhez igazodik. A fő fehérjeforrás a csirke, ami természetes elemet csempész a ragadozó ősökkel rendelkező kutyák étrendjébe. Az izmaik ezáltal erősek és ruganyosak lesznek, és bármilyen kihívásnak szívesen néznek elébe a gazdival történő kalandozások során. Ez a prebiotikumokkal és klinikailag bevizsgált cukorrépapéppel dúsított minőségi eledel mind az egészséges emésztést, mind a fontos tápanyagok megfelelő felszívódását elősegíti. Az erős csontozatért a kalcium, a természetes védekezőrendszer támogatásáért pedig klinikailag bizonyított antioxidánsok felelnek, kutyája így marad aktív és sportos. Hogy kedvence ne csak belül érezze magát kiválóan, de csodásan is nézzen ki, ez a felnőtt táp az omega 6 -és 3 zsírsavak megfelelő arányát tartalmazza, így a kutya bőre egészséges, bundája ragyogó lesz, sőt, a szőrhullás is csökkenthető akár 80%-kal is. * Az Eukanuba Adult Dog Food for Medium Breeds táp 3D DentaDefense technológiát használ, amely minden egyes falattal tisztíja kutyája fogát, akár 80%-kal** csökkenti a fogkőképződést, és erősíti is a fogazatot. Ezt a középtermetű kutyáknak ajánlott tápot állatorvos szakértőkkel fejlesztettük és a legkiválóbb tenyésztők is ezt ajánlják.  100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, hogy kedvence felülmúlja önmagát - minden nap.Elsősorban az olyan fajták, mint a beagle, a collie, a cocker spániel vagy a tacskó profitálnak a legtöbbet az Eukanuba’s Adult Food for Medium Breeds eledelből.*az eredmények kutyánként eltérőek lehetnek

**az eredmények kutyánként eltérőek lehetnekTermékinformáció:- VÉDELEM: Támogatja az erős immunrendszert az antioxidánsok klinikailag igazolt hatásával.- FOG: Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.- TEKINTÉLY: Magas fehérjetartalmával segíti a megfelelő izomtömeg megőrzését.- RAGYOGÁS: Támogatja az egészséges bőrt és a ragyogó szőrzetet az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak klinikailag igazolt optimális arányával.Összetétel:Szárított csirke és pulyka: 28% (csirkehús: 16%), búza, kukorica, állati eredetű zsír, cirok, árpa, szárított cukorrépapép (2,9%), hidrolizált állati fehérjék, szárított egész tojás, kálium‐klorid, halolaj, nátrium‐klorid, nátrium‐hexametafoszfát, kalcium‐karbonát, frukto‐oligoszacharidok (0,29%), lenmag.Etetési útmutató:Amikor első alkalommal ad Eukanuba tápot, fokozatosan, 4 nap alatt vezesse be kutyája étrendjébe. Azt javasoljuk, hogy kutyáját naponta kétszer etesse. Ossza fel az etetési útmutató szerinti napi adagot az egyes étkezésekhez. Kutyája étvágya ettől eltérhet a korától, vérmérsékletétől és aktivitási szintjétől függően. A kutya előtt mindig legyen bőséges friss ivóvíz.  


Vélemények

Még nincs vélemény, írj elsőként, bejelentkezés utánÍratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legújabb akciókról, hírekről
A banki fizetési felületet a CIB Bank biztosítja